Vill du annonsera här?       
Om oss

Välkommen till en prisvärd auktionssajt för seriösa vapenentusiaster!

Pangauktion är ett resultat av en längre tids frustration över att det har saknats en enkel och prisvärd handelsplats för seriösa vapenentusiaster på webben. Här kan du sälja och köpa vapen relaterat till sportskytte, jakt eller samlande till rätt pris. Du kan också utbyta kontakter och information via vårt forum som vi har döpt till ”Pangforum”.

Vi vet att det finns ett stort intresse för samlarvapen, sportskytte och jakt i Sverige samt många seriösa vapenentusiaster som gärna vill köpa och sälja allt ifrån jaktknivar till svartkrutsmusköter och jaktvapen. Men det är inte så lätt alla gånger att köpa eller sälja sina dyrgripar till rätt pris där svenska nätbaserade handelsplatser antingen inte accepterar vapenobjekt överhuvudtaget eller, som de befintliga vapenauktionssajterna, oftast tar rejält betalt av både säljare och köpare med ganska komplicerade debiteringsmodeller.

Det har gjort det allt svårare att hitta en enkel och prisvärd e-handelsplats för seriösa vapenentusiaster – det vill säga fram till nu!

<<< EXTRA! >>>
Tills vidare kommer vi inte att ta ut provision för objekt som användare får sålt via pangauktion.se!

Alla betalningar för annonser mm. faktureras i efterhand! Hoppas du kommer trivas hos oss!

Hälsningar från oss i Pangauktion-teamet!

Pangauktion ägs av Lintec Sweden KB

Org.nummer:           969692-1312